Hallå där! Just nu sitter jag. I husvagnen...

Hallå där! Just nu sitter jag. I husvagnen på Ekuddens Camping, det gillas! Vi åkte hit i fredags och idag är det dags för hemgång. Supermysig camping verkligen, men jag hade trott att det inte skulle hända så mycket här men jodååå! Beachvollyboll turnering (så en så himla snygg kille jag lovar, verkligen snygg med fetaste solbrända tvättbrädan iiiihh hans lag vann) band som har spelat och lite andra saker som hänt här ! Nu inväntar jag en fet kebabtallrik ,riktigt gott men mindre bra att jag igår beställde en flottig kebab med bröd igår och åt , hmm jag som skulle vara nyttig.. men vatusan det är juu så gott ! Vi hade lite kräftskiva här igår också, alla vi sex husvagnar som åkte tsm , goooooottttt! Puss! //emilialiselotte

Hello! Dagen har varit bra med både skola ...

imag4999-1 (MMS)

Hello! Dagen har varit bra med både skola och en sväng på stan med jossa och melinn! Jag köpte väl bara en ögonbrynspenna, strumpor och ett nagellack åt melinn , allt det från H&M ! Kul att det här är den tredje ögonbrynspennan jag köper på typ en månad , haha menmen slaaaaaarvigt av mig I guess! Idag hämta jag och mamma mina svarta höga converse, iiiiihh!:) så tackar betygen för det, var ju faktiskt dem som betala, ja betygen alltså hahaha ! ;-) Nu blire till att fixa det sista innan läggdags, hoppas ju på att vakna tidigt imorgon! Puss! //emilialiselotte

Shopping och Myys !

Inlägget jag skrev förvsann och sen försvann halva en gång till , typiskt ( råkade radera )!:(
Supermysig dag idag verkligen, luncha på Waynes, hann inte fika och shoppade. saknade bara Jossa såklart, vi måste alltså göra om detta tycker jag, SNARAST ! :)

Har tyvär int fotat det jag shoppade men kan skriva ner istället och så kanske det kommer bilder senare ! ;)



- Bikini Gina Tricot
- Väska Accent
- Jeans Gina Tricot
- Stickad Cardigan Gina Tricot
- Krusbärsläsk Hemköp

Det var nog det, toppen ! :)

Ska fixa mig lite nu och inom några timmar hoppas jag på att jag somnat, för jag hoppas verkligen på att jag kommer upp i tid imorgon och det vill säga 06.00, hehe nu kör vi !
Allt för mig!


Puss!
//emilialiselotte

Birgit Bidder – Coming Down <--- Härlig låt !


DOCTOR JONES, JONES, CALLING DOCTOR JONES !

Helllllloo there !
Just nu sitter jag och lyssnar på lite Aqua haha och myser i min sovtröja ! Har bara sminkat mig så ska väl strax fixa håret, ta på mig kläder och dra mig mot bussen ! :) Där möter jag upp Annaklara, Zäta, Elin och Emma sen ska vi mot stan för shopping osv osv ! Om det blir som jag hoppas blir det suveränt ! ;)

Igår föresten hade vi ju match vilken vi förlorade och för mig gick det så himla pissdåligt ! Tyvärr.. Menmen..
Sen på kvällen efter att jag tagit ett härligt skumbad gick jag och Melinn och köpte godis men blev kvar några timmar fler än anat, först pratade vi med några vid kiosken och sen hamnade vi på skolgården med Anna, Emma och Zebastian !
Härlig kväll alltså.. :)

Nu ska jag väl klä på mig och fixa håret som sagt!
Allt för mig !

Puss!
//emilialiselotte


- Oredigerad bild på mig just nu, sovtröja och ofixat hår tillåt mig att skratta haha! ;)

Äkta fredagsmys !

Kom precis hem från mina grannar.. Jag Melinn och Amanda kollade en film och åt massa Werthers och gick mitt i filmen över till oss och hämtade kräftor och vitlöksbröd! Myys tycker jag verkligen !


Det har regnat så himla mycket idag, helt otroligt känns det att runt elvatiden imorse var det ganska fint väder för att ta en promenad i.. Skumt ju ! Nu ska jag lägga mig i sängen tror jag och försöka sova, måste försöka börja komma upp tidigt nu alltså ! Men jag är faktiskt ganske trött så hoppas på att det inte tar typ en/två-timmar att somna som igår haha...

Då säger jag godnatt och hoppas på att vi (ÄST) vinner matchen mot Assyriska imorgon ! Tagga ! :)



- Inte kräftorna vi åt idag, men kräftorna vi åt förra helgen !

Puss !
//emilialiselotte

bjussar på oredigerade egobilder, här kommer dem ..





Hahahaha !

Puss !
//emilialiselotte

Godmorgon, ett snabbt inlägg kommer här då !

Jag som skulle gå upp kl 06.00 idag och prova gå en promenad för att testa om jag kommer klara det när skolan börjar , haha! Klarade jag det? Nej, fast jag vaknade först vid 06.00 men sen skulle jag bara sträckaa lite på mig och har sovit tills typ nu... Åh blir besvíken på mig själv alltså hahaha !

Idag har jag lite planer, min fina grandma' grandma' (haha jag brukar nästan alltid säga så till henne när jag ropar på henne tillexempelt) är här så ska vara med henne idag.. Sen blev jag tillfrågad om att följa med en kille jag knappt känner och två tjejer och en annan kille (dem känner jag inte ett dugg) på bio men tackade nej till det.. Dels för att jag ska vara med min mormor idag (kanske även färga mitt hår) och dels för att jag knappt inte ens känner han som fråga och alla dem känner varandra jättebra haha.. Kanske låter jag lite löjlig menmen..

Nu ska jag strax gå med och köpa glass, fasen så gott ju !



Puss !
//emilialiselotte

Shopping-myys med Melinn ( http://melinnarwidsson.bloggplatsen.se ) !



 

 



- Cardigan H&M 99kr
- Blus Gina Tricot 199kr
- Hårfärg Åhlens 89kr(?)
- Brun utan sol Åhlens 59kr
- Köpte även trosor från Gina men pallllla lägga upp bild ! ;)
- Your Choice har sjukt god mat föresten !
- Amarant har sjukt god glass föresten !
- Melinn är en snygging föresten ! ;)

Puss !
//emilialiselotte

OREDIGERAD WEBBILD PÅ MIG I NYA LINNET JAG FICK I PRESENT AV MELINN thankuuu !


- Gulligt linne tycker jag, " be my valentine " ..
Passar nog tillexempelt bra instoppat i mina jeans med hög midja och kanske en kort svart
cardigan och svara Converse ! Det tror jag skulle vara snyggt, kanske snyggare med svarta
jeans föresten ? hmmm ! ;)

Föresten var jag på en lite shoppingrunda med Melinn idag, mys käkade och fikade och det blev liiiite shopping för mig ! :) Visar kanske grejorna i ett eget inlägg sen, jaa det tror jag att jag gör ! :)

Puss !
//emilialiselotte

Bra låt, riktigt bra band !



Puss!
//emilialiselotte

GRAB SOMBODY SEXI TELL'EM HEY!


- Hur mycket kommer inte den här goa låta påminna om sommaren 2011 ?!
Framförallt popexpressen på Grönan med mina bästa !

Puss!
//emilialiselotte

Update!

Hellloooooo !
Tänkte bara börja med att tacka för att min födelsedag var så himla bra ! Fick en massa fina presenter, fikade och åt gott , trevligt sällskap såååå braaa ! TACK !

Från i förregår till igår spenderade jag och emma natten @ annaklaras place, varje dag blir jag påmind om att dem är så jävla bra och att jag älskar dem ! Vi klarar oss igenom allt, iallafall tillsammans !<3
Körde även en träning igår, skönt att mitt ben inte gjorde lika ont som förut, hade en äcklig sträckning i baksidalår men nu hoppas jag den är bort.. Har ju för tusan smörj in mig med Ormsalva, hahaa bra ju !

Idag har jag mest chilllat, bakat lite kladdkakemuffins, köpt mig några gorbys och melon och nu är jag ganska så sugen på en promenad.. Nåja får se hur det blir !

Converse All star hi M9160 400:-
Föresten klickade jag igår hem ett par svarta converse från http://lager157.com , hoppas på att dem inte blir lika skitiga som mina vita höga haha... Bild från lager's hemsida.

Allt för mig just nu !
Puss!
//emilialiselotte

Jag är 15 åååå-åååå-ååår och jag gör vad jag vill...

... haha den meningen i låten passar ju bra idag hihi !



Nu på morgonen kom min familj in och sjöng och vet ni va jag fick som jag verkligen hade önskat mig? EN DATOR, fyfan vad jag är glad ! TACK! Tillochmedenmycketbättredatorändenjagönskademighihiiii!

En av alla mina fina kusiner och hennes family är här också och av dem fick jag presentkort på Gina, det gillas väldigt mycket! Nu om några timmar kommer det troligtvis vara full rulle för min släkt och grannar kommer hit för att fira mig idag !


- Slim modell också, det gillas hihi ! Bild från google.

- Packard Bell TK! Bilde från Google !

- Presentkort från Gina, tack kusse+familj !

Puss!
//emilialiselotte

GULLIGT AV DIG PAPPA !

Fick en liten box med kinder godis i av pappa igår, hahaaha åhh vad gulligt av honom danke  ! Nämen tokgott juu ! (Y)
'

sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Puss!
//emilialiselotte

BLINK 182 - UP ALL NIGHT

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!