Rest in peace ! ♥

Hej! Jag hade en trevlig kväll/natt/dag med Emma, Zäta, Annaklara och Elin igår. Fick så otroligt fina presenter och hur mycket värmer inte det? Jo otroligt mycket i hjärtat ♥. Tack så mycket! Det var väl en stund, några timmar som var mindre bra, rent ut sagt hemska. Men vi hade tur att vi kunde trösta och krama om varandra. Vi kollade film, moffade och hade det mysigt! Och sen blev jag hämtad av mamma och company och åkte och fira två av mina fina kusiner !


Vila i frid farbror! Jag hoppas att du har det bra i himmlen!



Puss !
//emilialiselotte

Hejhej blogggään !

JUST NU: Sitter jag här och äter jag en ovanligt god nätemelon !
Nyss skickade Mamma med mig, Melinn och Sebbe pengar för att gå en promenad och handla lite gott till oss själva! Haha, blev glass, godis o.s.v o.s.v.... Nyttiga jag ! :''''')

Igår: Hade jag en FÖRJÄVLA bra kväll tillsammans med Malin, Annaklara och Jossa ! Vi åkte till Torshälla för fotbollstittande då Emma spelade med damerna. Hela vägen dit i Jossas moppebil dunkade vi Kapten röd, Sum 41 och annat bra ! Efter matchen tog vi en sväng in i Hemköp där jag köpte strumpor (haha ist för vantar, dem hade inga där tyvärr.) Och så skulle Jossa panta lite så det hjälpte jag och Annaklara henne med. På hemvägen åkte jag med Annaklara på hennes moppe, och eftersom vi inte hittade ut ur torshälla mot kjula så åkte vi en lite tripp till stan och igenom där, vilket visa sig var en mycket snabbare väg ! GREAT! Tack så mycket Jossa och Annaklara för sjussen, det var mycket bussigt av er ! Och tack för kvällen tjejer!

Det var väl det jag ville uppdatera med just nu !


- Min lilla stjärna !
Puss!
//emilialiselotte





"Hey, hey, hey. What's in your head?"






Puss!
//emilialiselotte

Jag kan lyssna på den här om&om&om igen, så duktig tjej !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!