glad påsk i efterskott på er!

tjosan hoppsan!  har ni haft en bra pÅsk ?det har jag, jag har Ätit sÅ fÖrbannat mycket onyttigheter, eller ja det har jag gjort hela lovet.. hÄmtmat hit godis i mÄngder dit.. men ett vÄldigt bra lov och pÅsk har det absolut varit!
nu ska jag mysa ner i soffan, eller jag gÖr det just nu och sÅ blir det chips och dipp och lite cola, hehe inte bra det hÄr med vad jag stoppar i mig.. men jag ska ju vara sÅ duktig och Äta lite mannagrynsgrÖt ocksÅ sÅ det kanske jÄmnar ut sig.. eller?




puss!
//emilialiselotte

Och det är den känslan jag vill känna igen


- Bjussar på en oredigerad bild på mig.


Det här är tredje inlägget på en dag, KAN DET VARA REKORD PÅ MIN BLOGG!?!?!?
Hahahaha, skämt och sido..

Jag kan uppdatera er om att för några timmar sen kom jag hem från en trevlig fotbollsträning, efter det kom jag hem till pizza som mamma och pappa hade köpt ! Fyfan den satt riktigt fint i magen! Nu har jag laddat in bilder i datorn från mobilen, det var verkligen på tiden.

Lär nog inte göra fler inlägg innan jag ska sova, så jag säger godnatt nu !

Puss !

//emilialielotte

Jag är så lycklig, för jag har världens bästa vänner!

Bruno Mars-Count on me
You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

Igår drog jag tillsammans med Emma och Annaklara oss mot stan. Käkade underbara Spicy Hot, solade, shoppade, köpte present till Elin och strosade runt litegranna! Själv handlade jag bara till mig själv en svart tunn bommulssjal från Gina tricot eftersom min svarta stickade sjal känns för tjock i värmen till skinnjackan, för den sjalen är så stoooor och mysig !
Vi mötte även upp Zäta och Jossa för att sedan dela på oss och köpa doppresenter till våran vän Emma som snart ska döpa sig  !

För andra gången i år satte jag, Emma och Annaklara upp en studsmatta igår. Denna gången gick det verkligen snabbt, hmm ska vi kanske dra en funderare på att starta företag?

Alla vi fem tjejor möttes upp ock gick tillsammans till Elin för att fira att hon blev femton år i fredags. Grattis bästa vän !
 Det var otroligt mysigt, god mat och trevligt sällskap ! Vi hade en riktig mysig tjejkväll alltså !


- Min nya sjal från Gina Tricot i bomull!


- Goda (!) femman på Spicy jag käkade på dagen..




- Ursnygga tjejor påväg till Elin!


- Snyggingar!

Puss!

//emilialiselotte

Tripp till huvudstaden i tisdags !

Tror jag knappt behöver skriva att jag haft en usel uppdatering här på bloggen, för den är så himla tydlig ändå... Men jag ursäktar mig iallafall för att jag är så dålig på att uppdatera..

Det är ju iallafall påsklov och har varit ett tag, riktigt härligt ! Jag har gjort en massa saker verkligen, men ändå tagit det mycket lungt och så.. Blandannat var jag tillsammans med några ur grannfamiljen plus min syster i Stockholm i tisdag ! Det var väldigt trevligt, jag tror vi var inne i fyra/fem olika H&M och det fanns ändå fler (inne i stan alltså.) Galet..

 Jag fick med mig ett par lejopard mönstrade haremsbyxor, mönstrade solglasögon och en beige/brun pösig tröja med uppvikta ärmar, inte så mycket kanske men någonting iallfall! Riktigt nöjd med köpen! Vi käkade ( grannen bjöd tack så mycket )även i kungshallen. Det är ju ett toppenställe när man är många och vill äta olika, Det fanns många olika resturanger och så kunde man sitta tillsammans även om man tog olika. Det var ju väldigt blandat allt ifrån kebab till sushi! Själv tog jag kinamat, åh vad jag älskar kinamat alltså ! Så himla gotttt!!



- Det jag shoppade och åt.. Dock är det som ser ut att vara oranget på solglasögonen
 inte sådär oranget! Även en dålig bild på byxorna menmen !

Puss !

//emilialiselotte

Telefonplan-Ignacio Arias ♥

Ignacio Arias – Telefonplan - Radio Edit
Toppenlåt, klicka på länken !

You count on me like one two three

Dagen har rullat på, skola och sådär. Mycket trevligt att få reda på resultatet på NO hemprovet (kemi) MVG!Och vädret, ojojoj det är verkligen underbart ! Spanskalektionen var ute idag, otroligt skönt!
Jag tänkte att i värmen skulle det vara gott med en mango men det fanns bar två väldigt mjuka så jag fick två mango-remmar av pappa och det är ju jättegott det med !

Jag och pappa hämtade ut högtalare han hade beställt idag vilket är utmärkt eftersom nu kan man spela musik med riktigt bra volym ! Haha mina fyraåriga lillbröder verkligen shaka loss och sjöng till bl.a "Babbasan-Ge mig en spanjor", haha ååh gulligt ! Jag och Melinn gav oss iväg för en stund sen på en cykeltur på ett par kilometer, det var faktiskt riktigt skönt !





Puss!
//emilailiselotte

DAGS ATT DRA FRAM ANTECKNINGSBLOCKET FÖR HÄR KOMMER NÅGOT INTRESSANT

Tänkte bara meddela världen om att denna helg är det mest troligt att jag går upp sisådär tio kilo, igår/Inatt/idag stormoffade jag med mina glödheta brudar, chips, dipp, godis och dricka och sånt...

 Min pappas kusin kom precis hem med godis från grevegott och sedan ska vi grilla med massa feta tillbehör ! Som grädden på moset blir det nog ingen träning för mig denna helg, hmm äsch gott är det ju iallfall, riktigt gott!!


- Är det framtida 500kiloskvinnan på bild tro?!?!?



PS: Stort grattis till Emmas lillasyster sötaste Ebba, hon blir hela tre år idag ! Stora tjejen!

Puss!
//emilialiselotte

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!