Lite shopping från senaste veckorna !



 



Plus ett linne jag (klantarsleT) tappade på stan tyvärr ! Buuuuhuu:(

Puss!
//emilialiselotte

Nu:

Jag och min goda milkshake ska nu kolla Gossip Girl !

- Min milkshake är kanske inte fullt lika fin, men säkert lika god iallafall ! ;-)

Puss!
//emilialiselotee

KRÄVS EN REJÄL UPPDATERING OM VECKAN....

Uppdaterar er er nu med ett kort sammanfattat inlägg om dem dagar som gått denna vecka.. Intressant? Njaaa, kanske inte men gör det ändå ! ;-)

Måndag: Min älskade vän Jossa fyllde 15år. Stort grattis i efterskott till henne ! ♥ Jag åket tillsammans med Emma och del av hennes familj till lager 157, fick med mig en vit tröja, en vit "Pippitröja" ( älskar den, ) en grön klänning och ett bodybutter !
Tisdag: Åkte och plockade jordgubbar i mängder, hehe fanns hur mycket som helst.. Åt även på ett café, Westerkvarn tror jag det heter, åt iallafall urgod glass där !
Onsdag: Min lillebror Sebastian fyllde år, grattis till lilla prinsen ! Firade honom och av mig och min Syster fick han ett jättegulligt gult linne med mussepigg på fram&baksida! Träffade även mina bästa och planerade inför Gröna Lund resan som skulle gå av stapeln på torsdagen.
Torsdag: Tog tåget upp till Stockholm med mina vänner och var på Gröna lund hela dagen. Det var en otroligt lyckad dag måste jag säga, lika stolt som förra året att jag klarade mig igenom Insane hahaha ! På kvällen tog vi tåget hem till Eskilstuna och slocknade väl i mina säng några timmar senare.. Tackar för underbart sällskap på Grönan !
Idag: Har väl inte hunnit gjort så mycket än så länge. Eller joo, varit på ÖoB och köpt behövliga saker såsom hårinpackning, ansiktsmasker osv osv.. Ska faktiskt vara lekledare på min lillebrors kalas idag, haha hur ska det gå med massa femåringar? Sen vet jag inte vad som händer senare idag, får väl se antar jag !

Visst har jag väl gjort fler saker dem där dagarna men ville sammanfatta det hela, hehe !



- Snodde en bild ifrån Annaklara på henne och mig i karusellen Insane och hoppas på att det är OK !

Puss!
//emilialiselotte

Jordgubbsplockning, mobilblogg !

Nu Åker jag fÖr att plocka massa jordgubbar pÅ ett jordgubbsplockarstÄlle, hehe gott juuu!

SAKNAR MIN FINA BÄSTIS ! ♥


Hoppas verkligen att du har det underbart i Portugal Annaklara!

Puss !
//emilialiselotte

GOODMORNING ! GRÅTT MEN GLATT INLÄGG !


Ganska nyligen vaknat, har precis ätit mackor, dricker nu C-vitamin brustablett...

Dagens planer är att träffa Emmsan, fyfan vad trevligt ! Vi ska förhoppningsvis schteeeeeeka, jag vill verkligen  bli brun !!
Senare mot kvällen så ska vi familjen ( som vi gjort flera år tillbaka ) käka med grannarna och några andra för att vår granne fått semster, GRATTIS ! :) Och efter det vet jag inte vad som händer? Kanske blir det mer uppdatering idag ? Jag hoppas på det.



För jag förändrades aldrig, jag blev bara mig själv inför dig

PUSS!
//emilialiselotte

SHOPPING MED MELINN, YESTERDAY !







Supertrevligt !
Puss!
//emilialiselotte

WELL, HOW'S THAT GOING ?

Tumblr_lnwc58e0zg1qcxieko1_500_large
- Så himla sann text, från weheartit.com

NYSS TRYCKT I MIG....

Nu väntar det...

...en riktig myskväll med familjen !
Räkor, kex, olika ostar, röror, vinddruvor och lite annat smått och gott väntar !

REDOVISNING AV KONFIRMATION TOODAYYY....

.... & det var riktigt nervöst, men kul !

Det var otroligt kul faktiskt ! Efter kyrkan åkte vi hem, fikade tårta, glass, bullar och en massa godsaker ! Jag blev så himla glad av att det var så många som ville komma och fira min konfirmation, det är riktigt fint av dem tycker jag ! Och konfermationspresenter har jag också fått, pengar, olika smycken och en klocka från  Guldfynd och Albrekts Guld, Stor superfin tekopp med massa godsaker i ifrån Indiska, presentkort ( H&M) , ett stort och fint glashjärta som man kan sätta på halspand ! :)

Det var så himla gulligt och rörande av mami och papi ! Pappa höll ett tal om att han för varje barn dem fått har pappa gett en ring till mamma och när vi blir tillräckligt gamla skulle vi få denna ring ! Jag hade ingen aning om detta och blev alltså väldigt glatt överraskad ! Älskar smycken som har en stor betydelse ! Det är en jättefin 18karats guldring med en vit pärla ifrån Guldfynd ! Den ringen ska jag verkligen vara rädd om !

Men nu är det faktiskt så att denna dag var det inte bara jag som firades här hemma
, min lillasyster blev faktiskt tonåring idag ! Stort grattis till älskade Melinn !


- Två bilder på min nu trettonåriga syster ! Woohoo, grattis !

Puss!
//emilialiselotte
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!